Πιστωτική κάρτα

Σύστημα πληρωμής πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (Visa, MasterCard, Maestro). Η συμπλήρωση και επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας σας γίνεται στους ασφαλής και προστατευμένους server της τράπεζας Πειραιώς (Πειραιώς paycenter services) χωρίς να γνωστοποιούνται στο κατάστημα μας ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξεως και το cvv. Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση στις πληρωμές με πιστωτική κάρτα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Αντικαταβολή

Πληρώνετε με μετρητά, στον υπάλληλο της εταιρίας courier «Speedex», όταν σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας.

Τραπεζική Κατάθεση

Πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το oνοματεπώνυμό σας.

Αριθμός λογαριασμού: GR0501720420005042109379452
Δικαιούχος: ΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ

Στη συνέχεια, καλέστε στο 210-9854510 για να μας ενημερώσετε σχετικά με την κατάθεση σας.
Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 10 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Πληρωμή στο κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε τα προϊόντα μας στο κατάστημα μας.

Paypal

Σύστημα πληρωμής μέσω Paypal.Εκτελέστε τις ηλεκτρονικές σας αγορές με σιγουριά.Εκτελέστε πληρωμές μέσω Internet με τον κωδικό πρόσβασης PayPal και παραλείψετε την εισαγωγή των οικονομικών στοιχείων σας.