• Νέο
Γυαλιά Ηλίου Καφέ

Γυαλιά Ηλίου Καφέ

15,00 €
με ΦΠΑ Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου με μπεζ σκελετό και καφέ φακούς

Ποσότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Κοκάλινα γυαλιά ηλίου με μπεζ σκελετό και καφέ φακούς

OEM
1 Προϊόν

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

L’Oréal Professionnel Tecni Art Bouncy & Tender, Κρέμα και Τζελ για Ανάλαφρες Μπούκλες

ΠΡΟΝΟΜΙΑ L’Oréal Professionnel Tecni Art Bouncy & Tender - Η 1η σειρά styling που ενσωματώνει 2 αντίθετες δράσεις σε ένα μόνο προϊόν. - Χαρίζει διαμορφωμένους και ανάλαφρους κυματισμούς. - Προσφέρει 72ώρες διαμορφωμένες ανάλαφρες μπούκλες με απαλό άγγιγμα. - Προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία. - Δράση χωρίς κατάλοιπα. - Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, χωρίς σκληρότητα ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - Πιέστε το σημείο στόχο για να έχετε τη σωστή αναλογία από την κρέμα και το gel. - Αναμείξτε. - Διανείμετε ποσότητα ίση με 1 ή 2 φουντούκια, σε νωπά μαλλιά. - Χτενίστε ανασηκώνοντας τις ρίζες.
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα

Vinylux 441 Mint & Meditation, Βερνίκι νυχιών μακράς διάρκειας σε πράσινη της μέντας απόχρωση με ιριδισμό.

SHADE SENSE SPRING 2023 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Vinylux 441 Mint & Meditation - Εφαρμόζεται εύκολα. - Προσφέρει μεγάλη αντοχή και γρήγορο στέγνωμα. - Επαγγελματικό φινίρισμα και τέλεια κάλυψη. - Δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, DBP και τολουένιο. - Για τέλειο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το Vinylux Weekly Top Coat.
L' Oreal Professionnel...
  • Εκτός Αποθέματος
Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

[ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ] Όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί φθορά, η μοριακή δομή τους που αποτελείται από πεπτίδια διακυβεύεται. Τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, με μεγάλη ελαστικότητα και με έλλειψη κίνησης. Αλλά τα περισσότερα πεπτίδια έχουν μεγάλο όγκο για να προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, καθιστώντας τη φθορά σχεδόν μη αναστρέψιμη. Επιστημονική ανακάλυψη - Absolut Repair Molecular. Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση*.

Για πρώτη φορά, το τμήμα προηγμένης έρευνας της L'Oréal κατάφερε να αποσυνθέσει τα πεπτίδια με σκοπό να εισάγει τα συστατικά τους, που είναι τα αμινοξέα & οι πεπτιδικοί δεσμοί, ξεχωριστά στο εσωτερικό της τρίχας**. Μόλις τα αμινοξέα και οι πεπτιδικοί δεσμοί προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, αναδομούν τη μοριακή δομή της τρίχας***.

[Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ] Προσφέροντας κάτι περισσότερο από επιφανειακή επανόρθωση, η Επαγγελματική Προετοιμασία μαλλιών είναι εμπλουτισμένη με 2% πεπτιδικούς δεσμούς + 5 αμινοξέα, αναδομώντας τη μοριακή δομή των μαλλιών με απόδοση μακράς διάρκειας. Επαναφέρει τη δύναμη, την ελαστικότητα & την κίνηση στα μαλλιά*****.​ ​

[ΒΑΘΙΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ] Εισχωρεί βαθιά το εσωτερικό της τρίχας για μοριακή επανόρθωση στα μαλλιά.

[ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ] Τα μαλλιά μεταμορφώνονται άμεσα: ξεμπερδεύονται εξαιρετικά εύκολα, γεμίζουν με αποκαταστημένη απαλότητα της τρίχας******.

[ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΦΌΡΜΟΥΛΑ] Η υφή της απορροφάται αμέσως από το εσωτερικό της τρίχας και χαρίζει μοριακή επανόρθωση στα μαλλιά χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

[ΣΥΝΙΣΤΆΤΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΈΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ] Για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων, βαμμένων, και φυσικών μαλλιών.